topptilltalogga

Våra produkter

På Topp Till Tå använder vi bara välkända varumärken av hög kvalitet. Oavsett vilken behandling du bokar kan du lita på att du får bra produkter som ger ett bra slutresultat. Du kan även köpa produkterna i butiken.

Dermalogica

Dermalogica är en hudvårdsserie som har utvecklats med hänsyn till det moderna och stressade liv som många lever, ett liv som frestar hårt på huden. Med Dermalogica behvös inga omständliga eller tidskrävande hudvårdsrutiner. Produkterna innehåller inga komedogena ingredienser, det vill säga ingredienser som täpper till huden och orsakar pormaskar. De är också fria från mineraloljor, allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande SD-alkohol (specially denatured).

Artdeco

Artdeco är en komplett makeup-serie som går att skräddarsy helt efter de egna behoven.

Trendfärger
Artdeco presenterar regelbundet trendkolletioner, till exempel bronzing- och glamourkollektioner, som är noggrannt utvalda att matcha de senaste trenderna.

Refillsystem
Både ögonskuggor och rouge har magneter undertill som gör det möjligt att byta ut och kombinera favoritfärger i Beauty-boxarna precis som du vill. Det finns även refillförpackningar för en mängd andra produkter. Miljövänligt och personligt.

Innovationer
Artdeco kommer hela tiden med innovationer som följer trenderna och ger dig ett perfekt resultat. Till exempel våra bästsäljare Eyeshadow Base, Magic Fix, Long-wear Concealer, Contouring Palette, 3-1 Fixning Spray och Beauty Balm Lip Base.

Specialprodukter
Artdeco har även andra intressanta specialprodukter för perfekt make-up, till exempel camouflage-produkter, spray on leg foundation och eyedesigner.

C/O Gerd

Care of Gerd tillverkar ekologiska skönhetsprodukter, med svenska Lapplands örter och bär som inspirationskälla. Företaget startades av syskonen Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund i en källarlokal i Jokkmokk 2008. De har erfarenhet från hudterapi, fotvård, massage och spa, och startade helt från grunden med att förstå kemi, leta råvaror och utveckla recept.

Sedan dess har Care of Gerd arbetat efter tre kärnvärden:

Ekologiskt
Hållbart för djur, natur och människa. Råvaror från Lappland så långt det går.

Funktionellt
Eftersom Anna-Lena och Johan själva är terapeuter var det viktigt för dem att produkten faktiskt gör det den lovar.

Design
Anna-Lena och Johan älskar vackra saker, så de har lagt mycket tid på att ta fram förpackningar som gör kunderna glada.

Body sugaring

Body sugaring är ett sockervax som tillverkas i Malmö, av svenskt socker och ekologisk citronsaft. Det är en ren, vattenlöslig naturprodukt som inte innehåller några allergiframkallande ämnen. Sockervaxet är ett alternativ till traditionellt remsvax. Det avlägsnar döda hudceller, men fastnar inte på levande hud. Kvar blir hud som är mjuk, skön och peelad.

Till skillnad från det traditionella remsvaxet drar man av det här i samma riktning som håret växer. Det lämnar färre brutna hårstrån, vilket gör att huden håller sig hårfri längre.

Sockervax hanteras direkt i handen, vilket gör spatlar och remsor överflödiga. Med Body sugaring följer även hårstrån så korta som två millimeter med.

Klinta , MAssageljus och Hudvård.

Klinta doftljus, doftpinnar, doftolja och doftspray produceras med naturens råvaror som bas. Klinta tillverkar flera kollektioner som Klinta Vegan och Klinta Aromaterapi
Klintas doftljus är ett ljus som naturligtvis kan användas som vanliga doftljus, men det är också ett massageljus och kan användas som massageolja. När vaxet har smält kan man enkelt ta doftoljan och massera in på kroppen.  Alla Klintas ljus brinner helt rent med en klar låga och självklart utan sot.
Doftpinnar från Klinta har samma fantastiska dofter och används för att snabbt sprida en frisk fräsch doft i hemmets alla rum. 
Oljorna är baserade på antingen eteriska oljor eller parfymerad doftolja. 
Klintas produkter finns i en mängd olika dofter, alla lika diskreta och goda. Oavsett om du väljer doftljus, doftpinnar, doftolja eller doftspray kan du alltid vara övertygad om att produkten är vegetabilisk och naturlig. 
Alla klintas produkter tillverkas med eteriska oljor eller doftoljor och är vegetabiliska utan konserveringsmedel, färgämnen, parabener, sulfater, animaliska ämnen eller någon annan tillsatt substans. Självklart testas inga produkter på djur.

Du kan se alla behandlingar, lediga tider och priser på bokadirekt.se