topptilltalogga

Ansiktsbehandling - care of gerd

En behandling med fullt fokus att koppla av och njuta.
Behandlingen börjar med en rengöring, hudanalys, peeling, portömning, massage av ansikte och dekolletage samt avslutande ögon och dagcreme.
55 min 650:-


En behandling med fullt fokus att koppla av och njuta.
Behandlingen börjar med en lättare rygg-nackmassage, ansiktet får sedan rengöring, hudanalys, peeling, portömmning, lättare plockning av brynen, massage av ansikte och dekolletage samt avslutande ögon och dagcreme.
75 min 825:-


Ansikstbehandling - Dermalogica

En behandling för dig som önskar en snabb uppfrächning av huden.
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, mask, och avslutande ögon-dagcreme.
30 min 495:-


En behandling för dig som inte går så ofta på ansiktbehandling men vill ha resultat i form av mer lyster och fukt eller en djuprengörande behandling.
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, portömmning, massage, mask, och avslutande ögon-dagcreme.
55 min 650:-

kemisk peeling - Dermalogica

Att måna om hudhälsan är viktigt i alla steg när det gäller hudvård- och detta är extra viktigt när det kommer till kemisk peeling. Dermalogicas förhållningssätt till starkare professionella peelingar är att det ska arbeta med huden och inte emot den. Att hitta rätt balans av ingredienser som både ger djupgående resultat, är effektiva att arbeta med och samtidigt reducerar risken för biverkningar, kräver innovativa lösningar.
Dermalogica tillsammans med The Dermal institute har utvecklat helt nya Pro Power Peel ett system med 3 olika peelingar med unika egenskaper. Vi kommer kunna blanda peelingarna för optimala resultat, lägga upp till 5 lager på huden och punkt behandla för att göra behandlingen så optimal som möjligt.

Pro power peel 
I behandlingen ingår det Dubbelrengöring, Hudanalys, behandling av ansikte med pro power peels, mask och avslutande kräm.
30 min 795:-


Pro power peel
I behandlingen ingår det Dubbelrengöring, Hudanalys, behandling av ansikte och dekolltage med pro power peels och avslutande kräm.
55 min 1295:-


Pro power peel KUR BEHANDLING
I behandlingen ingår det Dubbelrengöring, Hudanalys, behandling av ansikte med pro power peels och avslutande kräm.
30 min 595:-/gång Vid bokning av minst 3 gånger


Dem 3 olika kemiska peelingarna man kan välja på eller blanda är Ultrabright, Advancedrenewal och powerclear

Ultrabright peel – Ultraeffektiv peeling som reducerar tidiga tecken på hudåldrande, stimulerar huden naturliga produktion av fukt samt motverkar pigmentförändringar.
*Ger lyster och jämnar ut hudtonen
*Reducerar tidiga tecken på hudåldrande och fina linjer
*Stimulerar hudens naturliga produktion av fukt
 

Advancedrenewal peel – En kraftfull peeling som slätar ut hudytan genom att förfina ytstrukturen på fina linjer och mer markanta rynkor. Genom att stimulera cellförnyelsen och motverkar uppkomsten av kollagennedbrytande restsocker blir effekten hållbar.
*Förfinar struktur och djup på fina linjer och rynkor
*Stimulerar snabbare cellförnyelse och omsättning
*reducerar hyperpigmentering
 

Powerclear peel – En potent peeling med salicylsyra, madelsyra och äpplesyra samt ett patenterat komplex av terpineol och tymol. Powercelar reducerar aknetriggande bakterier, minskar överdriven keratinbildningi hårsäcken och motverkar postinflamatorisk hyperpigmentering.
*Förebygger och reducerar akneinflamationer
*Motverkar postinflamatorisk hyperpigmentering
*Minskar talgproduktion och ansamling av keratin.