topptilltalogga

Våra produkter

På Salong Topp Till Tå använder vi bara välkända varumärken av hög kvalitet. Oavsett vilken behandling du bokar kan du lita på att du får bra produkter som ger ett bra slutresultat. Du kan även köpa produkterna i butiken.

Föllinge
Vid foten av de jämtländska fjällen i norra Sverige har Föllinge Produkter producerats sedan 1985 med den rena naturen som inspirationskälla.

I sortimentet finns produkter för kropp, ansikte och wellness såsom massageoljor. Helt naturliga, med en hög andel ekologiskt innehåll skapar Föllinge verksamma produkter som passar hela familjen.

Lip Intimate Care

Sveriges första ekologiska intimvårdsserie! Naturliga kvalitetsprodukter i snygg design!

Lip Intimate Care är tillverkade av kvinnor för kvinnor. De rekommenderas av läkare och barnmorskor och tillverkas i Sverige.
 
Många kvinnor lider av problem i underlivet såsom svamp, klåda, torrhet och annan irritation. Ofta grundar sig dessa problem i hur man tvättar underlivet. Det är några saker som är grundläggande; torka inte ut, rubba inte pH-balansen och stör inte microfloran. Att tvätta underlivet med en oljeprodukt skyddar slemhinnorna och vårdar underlivet samt bibehåller det pH-värde som är optimalt för ett friskt underliv.

Body sugaring

Body sugaring är ett sockervax som tillverkas i Malmö, av svenskt socker och ekologisk citronsaft. Det är en ren, vattenlöslig naturprodukt som inte innehåller några allergiframkallande ämnen. Sockervaxet är ett alternativ till traditionellt remsvax. Det avlägsnar döda hudceller, men fastnar inte på levande hud. Kvar blir hud som är mjuk, skön och peelad.

Till skillnad från det traditionella remsvaxet drar man av det här i samma riktning som håret växer. Det lämnar färre brutna hårstrån, vilket gör att huden håller sig hårfri längre.

Sockervax hanteras direkt i handen, vilket gör spatlar och remsor överflödiga. Med Body sugaring följer även hårstrån så korta som två millimeter med.

Klinta , MAssageljus och Hudvård.

Klinta doftljus, doftpinnar, doftolja och doftspray produceras med naturens råvaror som bas. Klinta tillverkar flera kollektioner som Klinta Vegan och Klinta Aromaterapi
Klintas doftljus är ett ljus som naturligtvis kan användas som vanliga doftljus, men det är också ett massageljus och kan användas som massageolja. När vaxet har smält kan man enkelt ta doftoljan och massera in på kroppen.  Alla Klintas ljus brinner helt rent med en klar låga och självklart utan sot.
Doftpinnar från Klinta har samma fantastiska dofter och används för att snabbt sprida en frisk fräsch doft i hemmets alla rum. 
Oljorna är baserade på antingen eteriska oljor eller parfymerad doftolja. 
Klintas produkter finns i en mängd olika dofter, alla lika diskreta och goda. Oavsett om du väljer doftljus, doftpinnar, doftolja eller doftspray kan du alltid vara övertygad om att produkten är vegetabilisk och naturlig. 
Alla klintas produkter tillverkas med eteriska oljor eller doftoljor och är vegetabiliska utan konserveringsmedel, färgämnen, parabener, sulfater, animaliska ämnen eller någon annan tillsatt substans. Självklart testas inga produkter på djur.

Du kan se alla behandlingar, lediga tider och priser på bokadirekt.se