topptilltalogga

Dermalogica

Hudvårdande produkter
Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos oss finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

 

Artdeco

Artdeco är en komplett makeup-serie som du kan skräddarsy efter dina behov.

Trendfärger - Artdeco presenterar regelbundet trendkolletioner, till exempel bronzing- och glamourkollektioner, som är noggrannt utvalda att matcha de senaste trenderna inom mode och skönhet.

Refillsystem - Ögonskuggor och rouge har alla magneter undertill så att du kan kombinera dina favoritfärger i Beauty-boxarna och byta ut dem som du önskar. Refillförpackningar finns också för en mängd andra produkter. Systemet är individuellt, miljövänligt och låter dig själv använda din kreativitet, My Beauty My Way!

Innovationer - Artdeco kommer hela tiden med innovationer som följer trenderna och ger dig ett perfekt resultat. Till exempel våra bästsäljare Eyeshadow Base, Magic Fix, Long-wear Concealer, Contouring Palette, 3-1 Fixning Spray och Beauty Balm Lip Base.

Special-produkter - Hos Artdeco finner du intressanta specialprodukter för perfekt make-up, till exempel camouflage-produkter, Spray on leg Foundation och Eyedesigner.

Care Of Gerd- lappland

Ekologiska skönhetsprodukter från Svenska Lappland. 

Vi som har grundat c/o Gerd är syskonen Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund. Under vår tidigare yrkesverksamhet arbetade vi båda som terapeuter inom skönhetsvården. Anna-Lena är utbildad Hudterapeut, Medicinsk Fotvårdare, Massör och Spa-terapeut. Johan är Frisör och Make Up-artist.  Drömmen om att skapa ett eget hållbart skönhetsmärke tog fart år 2008 i en liten källarlokal i Jokkmokk. Vi utbildade oss inom kemi, letade råvaruleverantörer och produktutvecklade recept.
Våra kärnvärden var bland det första vi bestämde.
Vårt märke skulle vara:

* Ekologiskt! Hållbart för djur, natur och människa och med råvaror från Lappland så långt det bara gick.
* Då vi själva är terapeuter var ordet ”Funktionellt” viktigt för oss. Med funktionellt menar vi, produkten skall göra vad vi säger att den gör.
* Samt slutligen Design! Då vi själva älskar vackra saker ville vi även lägga mycket energi och tid på att ta fram förpackningar som gör er kunder glada. 

Body Sugaring

Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller. Huden lämnas mjuk, skön och peelad.
Med detta nya sockervax gör man tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt.
Man undviker även irritation i hårsäckarna. De inåtväxta hårstråna minskar drastiskt.
Man jobbar med sockervaxet i handen. Du slipper både spatlar och remsor..
Sockervaxet fastnar inte på levande hud. 
Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd ca 2mm. 
Sockervaxet är en 100 % naturprodukt. Sockervax innehåller inte allergiframkallande ämnen. Vaxet är vattenlösligt. 
 

Urban Veda

Urban Veda är ett naturligt hudvårdsmärke baserat på Ayur Veda, som härstammar från den indiska filosofin för 5000 år sedan i Himalaya. Ett holistiskt hudvårdsmärke, tillverkat med omsorg i England, som är både veganskt och ej djurtestat. Urban Vedas fyra serier inom ansikts- och kroppsprodukter är fulladdade med antioxidanter för att skydda huden mot fria radikaler. Urban Veda innehåller kraftfulla aromatiska oljor och ayurvediska ingredienser framtagna för att skapa balans år kropp och sinne.